Ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Eiran aikuislukio siirtyy etäopetukseen

Yleinen, High School, Lukio, Peruskoulu12.3.2020

Eiran aikuislukion lukion ja peruskoulun opetus toteutetaan etäyhteyksin perjantaista 13.3. alkaen. Koulussa ei ole todettu yhtään koronavirustartuntaa eikä altistusta, vaan kyseessä on varotoimi.

Eiran aikuislukiossa opiskelee vuosittain lukuvuoden aikana jopa 2700 opiskelijaa. Tavoitteenamme on aina taata opiskelijoillemme turvallinen, motivoiva, laadukas ja toiminnoiltaan joustava ympäristö opintojen edistämiseksi ja oppimisen turvaamiseksi.

Koronavirukseen varautumisen myötä otamme nyt käyttöömme koko koulua koskevan etäopiskelusuunnitelman. Rehtorimme Mauri Ronimus tähdentää, että toimenpiteiden tarkoituksena on turvata niin opiskelijoiden terveys, varmistaa yo-kirjoitusten toteutuminen kuin tukea omalta osaltamme yleisen terveydenhuollon toimintaa pyrkimällä estämään viruksen leviämistä.

Koulussamme on hyvät valmiudet ja jo pitkät perinteet etäopiskeluun ja joustavaan monimuoto-opiskeluun. Käytössämme on monipuoliset verkko- ja etäopiskelumahdollisuudet eri välinein. Eiran aikuislukiossa voi suorittaa mm. kaikki lukion pakolliset kurssit verkkokursseina. Nyt myös oppitunnit tullaan pitämään verkkoyhteyksien kautta.

Opettajat ja henkilökunta tiedottavat opiskelijoiden omassa Wilmassa kurssien ohjelmasta ja toteutuksesta.

Kaikki opiskelijat ovat edelleen tervetulleita aloittamaan opiskelu Eiran aikuislukiossa! 

Koulun toimisto on opiskelijaksi kirjautumista varten avoinna toistaiseksi, mutta tiedotamme, kun kirjautuminen onnistuu myös etäyhteyksin. Opinnot voi aloittaa aineesta riippuen joko heti omaan tahtiin -kurssilla tai seuraavalla alkavalla verkkokurssilla.