Ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Hae nyt Eiraan!

Peruskoulu, Yleinen27.9.2019

Eiran aikuislukiossa on jälleen haku päällä! Haku aikuisten perusopetukseen ja suomen kielen aineopiskelijaksi alkaa tiistaina 1.10. Hakuaika on 1.10.-3.11.2019.

Hae peruskouluun

Eiran aikuislukion perusopetus maahanmuuttajataustaisille tarjoaa hyvät perustaidot suomalaiseen yhteiskuntaan ja jatko-opintoihin. Tutkintotavoitteinen peruskoulu on kohdistettu 17-25 -vuotiaille, jotka tarvitsevat suomalaista päättötodistusta tai suomen kielen taitoa täydentämään muualla suoritettua päättötodistusta. Suomen kielen opiskelun voi aloittaa alkeista ja se sopii nuorelle aikuiselle erinomaisesti ensimmäiseksi opiskelupaikaksi heti Suomeen tulon jälkeen.  

Lue lisää perusasteen opinnoista osoitteessa eira.fi/peruskouluun

Suomen kielen aineopiskelu

Suomen kieltä voi opiskella Eirassa myös aineopiskelijana. Eiran aikuislukion valikoimassa on kursseja alkeistasolta A1.1 alkaen; tarjoamme myös taitotasoa, joka ylittää kotoutumiskoulutuksessa saavutetun taitotason eli tasoja B1.1 – B 1.2.

Suomen kielen kursseille opiskelijat valitaan tasotestin ja haastattelun perusteella. Aineopiskelu maksaa 150 euroa lukuvuodessa. Lisätietoa ja hakulomake löytyy osoitteesta eira.fi/suomenkurssit.

* * *     * * * 

The comprehensive selection of intensive Finnish courses at Eira provides classes from beginner level A1.1 to upper intermediate B1.2.

Applying can be done by filling in the application form either online or in person at the school office.

Students are selected on the basis of a level test and interview. Invitations for testing are sent after the application period has ended.

Read more eira.fi/finnishcourses.