Ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Näin ilmoittaudut lukion opiskelijaksi

Yleinen24.3.2020

Koronavirukseen liittyvien altistusten välttämiseksi pyrimme myös koulun asiakaspalvelussa välttämään tarpeettomia lähikontakteja. Palvelumme toimivat nyt poikkeusaikana etäyhteyksin.

Uusi opiskelija - täytä sähköinen ilmoittautumislomake

Voit ilmoittautua uudeksi opiskelijaksi täyttämällä www-sivuiltamme löytyvän uuden opiskelijan ilmoittautumislomakkeen.Varaudu lähettämään ilmoittautuessasi tarvittavat todistukset ja dokumentit; tiedot löydät ilmoittautumissivulta:

Saat ilmoittautumisen jälkeen toimistolta

  • vahvistuksen opiskelijaksi rekisteröitymisestä sähköpostilla
  • Wilma-tunnukset kursseille kirjautumista varten
  • Etäohjausajan opinto-ohjaajalle (tutkinto-opiskelijat)
  • Tiedon uuden opiskelijan perehdytyksistä (kts. perehdytykset

Jos et pysty lähettämään tarvittavia todistuksia ilmoittautumislomakkeen kautta, voit myös lähettää kopiot todistuksistasi postitse: Eiran aikuislukio, Laivurinkatu 3, 00150 Helsinki.

Eiran aikuislukion opiskelijat ovat pääsääntöisesti yli 18-vuotiaita. Alle 18-vuotiaita otamme opiskelijaksi vain hakijaan liittyvästä erityisestä syystä. Jos olet alaikäinen ja haet kouluumme, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen, mutta lähetä sen jälkeen suoraan sähköpostia opinto-ohjaajalle. Oikean opinto-ohjaajan löydät oman sukunimesi alkukirjaimen perusteella sivulta eira.fi/varaa-aika.

Seuraava alkava opiskelujakso eli jakso 5 alkaa 14.4. Ilmoittautumisaika kursseille on tutkintoa opiskelevilla lukiolaisilla 19.3.-12.4. ja aineopiskelijoilla 23.3.-12.4.

Yhteystiedot

Toimisto (puhelinaika ma-pe klo 10-15)     

09 4542 270 toimisto@eira.fi
09 4542 2736 lukio
09 4542 2743 LUVA

Postiosoite:

Eiran aikuislukio
Laivurinkatu 3,
00150 Helsinki

Opinto-ohjaajat eira.fi/varaa-aika