Läsnäoloilmoitus lukuvuodelle

Ilmoittaudu aina lukuvuoden alkaessa koululle läsnä olevaksi. Ilmoittautumalla läsnä olevaksi sinut merkitään opintorekisteriin ja tunnuksesi koulun sähköisiin palveluihin aktivoidaan.

Kaikkien jo koulussa opiskelevien lukion tai ammattilukion tutkintoja suorittavien opiskelijoiden on ilmoittauduttava läsnä olevaksi lukuvuodelle Wilmassa 24.4. - 15.9. (Huom! Jos olet ollut poissa koulusta syyslukukauden, ilmoittaudu kevätlukukaudelle 15.1. mennessä). Jos myöhästyt ilmoittautumispäivästä, ota yhteyttä koulun toimistoon. Muistathan, että tutkintotavoitteisena opiskelijana voit olla vain yhdessä oppilaitoksessa kerrallaan. Uudet opiskelijat merkitään läsnä oleviksi kouluun kirjoittautumisen yhteydessä.

Aineopiskelijat, neljän vuoden enimmäisopiskeluajan ylittäneet sekä eronneeksi katsotut opiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle toimistossa. Kuitti aineopiskelijan lukuvuosimaksusta (100 €) tai materiaalimaksusta (10€) on näytettävä ilmoittautuessa tai maksun voi maksaa toimistossa kortilla tai käteisellä. Kuitin voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimisto@eira.fi. Sähköpostiviestiin pitää nimen lisäksi merkitä opiskelijanumero. Samalla voi myös ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot. Jos olet kirjoilla jossain muussa koulussa, aineopiskelumaksu on 150 €.