AINEOPISKELIJAN EDUT JA PALVELUT

Opiskelijakortti ja opiskelijanumero

Opiskelija saa kouluun ilmoittautuessaan toimistosta opiskelijakortin, johon on merkitty opiskelijanumero ja opiskelijaverkon salasana. Opiskelijanumerossa on aina viisi (5) numeroa. Opiskelijakortti tulee pitää koulussa aina mukana. 

Opiskelijanumeroa tarvitaan kursseille ilmoittautumiseen Wilmassa, toimistossa asioidessa ja koulun tietokoneille kirjautuessa. 

Ohjauspalvelut - aineopiskelijoiden infot

Aineopiskelijoille on tarjolla aineopiskelijoiden infot. Infoissa saat opinto-ohjaajalta tietoa aineopiskeluun liittyvistä asioista. Aineopiskelijoille ei ole tarjolla yksilöohjausta - jos sinulla on opintoihin liittyviä kysymyksiä, niin olet tervetullut aineopiskelijoiden infoihin! Ilmoittautessasi opiskelijaksi sinulle varataan aika aineopiskelijoiden infoon.

Aineopiskelijoiden infotilaisuuksista tiedotetaan koulun kalenterissa, infotv:ssä, somekanavilla sekä koulun kotisivuilla.

Opiskelijaruokailu 

Opiskelija kustantaa itse ruokailunsa. Laivurinkadun toimipisteessä katutasossa sijaitseva kahvila-ravintola on opiskelijoiden käytössä maanantaista torstaihin, lounasaika klo 10:30-14:00. Opiskelijan lounasbuffetin hinta on 5€. Ison Roobertinkadun toimipisteessä on lounaskahvila, lounasaika on ma-to 11:00-14:00.   

Oppikirjat ja kirjalainaamo  

Aineopiskelijoilla ei ole lainaoikeutta kirjastoon. Jos kurssilla käytetään oppikirjaa, kirjan tulee olla opiskelijalla mukana viimeistään kolmannella oppitunnilla tai opettajalla on oikeus poistaa opiskelija tunnilta. Opiskelijat hankkivat itse tarvitsemansa oppikirjat ja muun materiaalin. Lukion kurssikirjalista löytyy www-sivuilta www.eira.fi/kurssikirjat. Jos kurssikirjaa ei ole ilmoitettu, opettaja kertoo kurssilla käytettävistä kirjoista ensimmäisellä oppitunnilla.