Aineopiskelijan ilmoittautuminen lukuvuodelle

Aineopiskelijaksi ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake. Opiskelijaksi kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin ennen opiskelun aloittamista. Lue lisää aineopiskelijaksi ilmoittautumisesta ja ilmoittaudu opiskelijaksi

Läsnäoloilmoitus lukuvuodelle

Lukuvuoden alkaessa on aina ilmoittauduttava koululle läsnä olevaksi. Jatkavat aineopiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle Wilman lomakkeella 15.9. asti. Ilmoittautumisajan päätyttyä voi ilmoittautua koulun toimistoon sähköpostilla osoitteeseen toimisto@eira.fi. Läsnä olevaksi ilmoittautunut opiskelija merkitään opintorekisteriin ja opiskelijan tunnukset koulun sähköisiin palveluihin aktivoidaan.

Aineopiskelumaksusta lähetetään lasku sähköpostilla. Muista tarkistaa Wilmassa sähköpostiosoitteesi laskutusta varten. 

Aineopiskelijan ilmoittautuminen kursseille

Aineopiskelijalla on käytettävissään koko Eiran aikuislukion kurssitarjonta. Ajantasainen kurssitarjotin löytyy koulun kotisivuilta www.eira.fi/lukio tai Wilmasta. 

Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon Wilmassa. Kurssipaikan varmistamiseksi on oltava paikalla ensimmäisellä tunnilla.

Kursseille ilmoittautuminen Wilmassa on porrastettu niin, että tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat ensin. Osa kursseista voi täyttyä jo tutkinto-opiskelijoista. Myös joissain verkkokursseissa on rajattu opiskelijamäärä.

Katso aineopiskelijan kursseille ilmoittautumisajat kohdasta lukuvuosi

Wilman etusivulla on video-ohjeistus kursseille ilmoittautumiseen.