Aineopiskelijan ilmoittautuminen lukuvuodelle

Aineopiskelijaksi ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake. Opiskelijaksi kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin ennen opiskelun aloittamista. Lisätietoa aineopiskelijaksi ilmoittautumisesta

Läsnäoloilmoitus lukuvuodelle

Lukuvuoden alkaessa on aina ilmoittauduttava koululle läsnä olevaksi. Läsnä olevaksi ilmoittautunut opiskelija merkitään opintorekisteriin ja opiskelijan tunnukset koulun sähköisiin palveluihin aktivoidaan.

Jatkavat aineopiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle toimistossa. Aineopiskelumaksun voi maksaa toimistossa kortilla. Tarvittaessa voit saada toimistosta laskun aineopiskelumaksusta, jonka voit maksaa pankissa/nettipankissa. Muista ilmoittaa toimistossa muuttuneet yhteystiedot.

Aineopiskelijan ilmoittautuminen kursseille

Aineopiskelijalla on käytettävissään koko Eiran aikuislukion kurssitarjonta. Ajantasainen kurssitarjotin löytyy koulun kotisivuilta www.eira.fi/lukio tai Wilmasta. 

Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon Wilmassa. Kurssipaikan varmistamiseksi on oltava paikalla ensimmäisellä tunnilla.

Kursseille ilmoittautuminen Wilmassa on porrastettu niin, että tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat ensin. Osa kursseista voi täyttyä jo tutkinto-opiskelijoista. Myös joissain verkkokursseissa on rajattu opiskelijamäärä.

Aineopiskelijan ilmoittautuminen kursseille lukuvuonna 2019-20

Jakso ilmoittautuminen
alkaa
ilmoittautuminen
päättyy
1 15.8. 25.8.
2 30.9. 20.10.
3 25.11. 8.12.
4 20.1. 10.2.
5 23.3. 6.4.
6 6.5. 31.5.

Wilman etusivulla on video-ohjeistus kursseille ilmoittautumiseen.