Lukuvuodelle ilmoittautuminen

Lukuvuoden alkaessa on aina ilmoittauduttava koululle läsnä olevaksi. Läsnä olevaksi ilmoittautunut opiskelija merkitään opintorekisteriin ja opiskelijan tunnukset koulun sähköisiin palveluihin aktivoidaan.

Kaikkien koulussa jo opiskelevien lukion tai ammattilukion tutkintoja suorittavien opiskelijoiden on ilmoittauduttava läsnä olevaksi tulevalle lukuvuodelle Wilmassa 24.4. - 15.9. välisenä aikana (Huom! Jos olet ollut poissa koulusta syyslukukauden, ilmoittaudu kevätlukukaudelle 15.1. mennessä). Jos myöhästyt ilmoittautumispäivästä, ota yhteyttä koulun toimistoon. 

Tutkintotavoitteisena opiskelijana voi olla vain yhdessä oppilaitoksessa kerrallaan.

Uudet opiskelijat merkitään läsnä oleviksi kouluun kirjoittautumisen yhteydessä.

Aineopiskelijat, neljän vuoden enimmäisopiskeluajan ylittäneet sekä eronneeksi katsotut opiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle toimistossa. Aineopiskelijan lukuvuosimaksun (100 €) voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä toimistossa pankkikortilla tai myöhemmin  laskulla. Toisessa koulussa kirjoilla olevilta aineopiskelumaksu on 50€/lähikurssi ja 80€/verkkokurssi. Jos ei osallistu kurssille tai jättää kurssin kesken, rahoja ei palauteta.