Lukiopsykologi

Eiran aikuislukion psykologit Eliisa ja Matleena auttavat Eiran opiskelijoita opiskelun ja yksityiselämän eri haasteissa. Psykologin vastaanotolle pääset helposti ja sujuvasti varaamalla ajan kalenterista.

Varaa aika lukiopsykologille

Vapaat vastaanottoajat näet sähköisestä kalenterista (alla linkit). Eliisalle voit varata ajan myös soittamalla tai jättämällä tekstiviestin. Mainitse viestissä, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

Psykologi tarjoaa apua ja tukea videotapaamisella, puhelin- ja verkkokeskustelulla sekä tarvittaessa tapaamisilla opiskelijan kanssa. Ajanvarauskalenterista näkyy vastaanottojen kuvaukset.

Ensimmäinen vastaanotto on etänä opiskelijan toivomalla vastaanottotavalla. Silloin kartoitetaan opiskelijan tilannetta ja sovitaan yhdessä jatkosta. Psykologi tarjoaa sekä päivä- että ilta-aikoja.

Psykologi tukee opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä matalalla kynnyksellä. Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi stressi, ahdistus, masennus tai opiskelua hankaloittava uupumus tai vaikea elämäntilanne. Tapaamiset ovat luottamuksellisia.

Psykologi ohjaa opiskelijaa tarvittaessa eteenpäin / muun tahon piiriin. Tärkeintä on, että opiskelija tulee kuulluksi ja saa apua tilanteeseensa.

Varaa aika koulupsykologille