Opiskeluterveydenhuolto Eiran aikuislukiossa

Aikuislukion varsinaiset opiskelijat kuuluvat Helsingin kaupungin järjestämän opiskeluterveydenhuollon piiriin.

Jos sairastut, sinulla on oikeus sairaudenhoitoon. Lisätietoa erilaisista korvauksista saat esimerkiksi Kelasta, www.kela.fi.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajan vastaanotto on ti-pe Laivurinkadulla huoneessa 205 (2.krs.). Katso poikkeukset vastaanottoajoissa tästä.

Ilman ajanvarausta vastaanotolle voi tulla akuuttiajalla klo 11:30-12:30.

Muina aikoina aika terveydenhoitajalle on varattava etukäteen. Ajan voi varata soittamalla tai laittamalla tekstiviestin terveydenhoitajalle, puh. 050 3535 958.

Helsingin kaupungin opiskeluterveydenhuollossa 2. asteella on mahdollista asioida myös sähköisesti oman koulun terveydenhoitajan kanssa. Lue lisää

Terveydenneuvontapuhelin vastaa sairaanhoitoa ja terveyspalveluja koskeviin kysymyksiin ympäri vuorokauden numerossa 09 310 10023. 

Koululääkärin vastaanotto

Koululääkäri ottaa vastaan Laivurinkadulla huoneessa 205. Ajat varataan kouluterveydenhoitajalta.

Lukiopsykologi Eliisa Niemi

Lukiopsykologi on paikalla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-16. Hän ottaa vastaan lukion tutkinto-opiskelijoita omassa toimipisteessään, jonka osoite on Hämeentie 15 b, 65 (2. krs). Toimipiste on lähellä Sörnäisten metroasemaa ja oven eteen tulevat raitiovaunut 6 ja 7.

Voit varata ajan itse Vihta-ajanvarauksesta (jolloin varaus näkyy ajanvarausjärjestelmässä Eiran aikuislukion hallinnon henkilöstölle, mutta ei muille) tai ottaa häneen suoraan yhteyttä sähköpostitse eliisa.niemi@sinunpsykologi.fi. Muista mainita viestissä, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

Puhelinajanvaraus keskiviikkoisin ja perjantaisin 050 462 8226.