Opiskeluterveydenhuolto Eiran aikuislukiossa

Aikuislukion varsinaiset opiskelijat kuuluvat Helsingin kaupungin järjestämän opiskeluterveydenhuollon piiriin.

Jos sairastut, sinulla on oikeus sairaudenhoitoon. Lisätietoa erilaisista korvauksista saat esimerkiksi Kelasta, www.kela.fi.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajan vastaanotto on ma-ke Laivurinkadulla huoneessa 205 (2.krs.). Seuraa kalenterista ja infotelkusta poikkeusaikoja.

Ilman ajanvarausta vastaanotolle voi tulla akuuttiajalla klo 11:30-12:30.

Muina aikoina aika terveydenhoitajalle on varattava etukäteen. Ajan voi varata soittamalla tai laittamalla tekstiviestin terveydenhoitajalle, puh. 050 3535 958.

Helsingin kaupungin opiskeluterveydenhuollossa 2. asteella on mahdollista asioida myös sähköisesti oman koulun terveydenhoitajan kanssa. Lue lisää

Terveydenneuvontapuhelin vastaa sairaanhoitoa ja terveyspalveluja koskeviin kysymyksiin ympäri vuorokauden numerossa 09 310 10023. 

AJANKOHTAISTA: Nyt alle 25-vuotiailla opiskelijoilla on mahdollisuus saada ilmainen ehkäisy vuodeksi. Lue lisää tästä linkistä

 

 

Koululääkärin vastaanotto

Koululääkäri ottaa vastaan Laivurinkadulla huoneessa 205. Ajat varataan kouluterveydenhoitajalta.

Lukiopsykologi Eliisa Niemi-Peltola

Lukiopsykologin vastaanottoajat ovat: ma, ke, to ja pe klo 9-12 ja 13-16.

Hän ottaa vastaan lukion tutkinto-opiskelijoita omassa toimipisteessään, jonka osoite on Hämeentie 15 b, 65 (2. krs). Toimipiste on lähellä Sörnäisten metroasemaa ja oven eteen tulevat raitiovaunut 6 ja 7.

Voit varata ajan itse Vihta-ajanvarauksesta (jolloin varaus näkyy ajanvarausjärjestelmässä Eiran aikuislukion hallinnon henkilöstölle, mutta ei muille) tai ottaa häneen suoraan yhteyttä, puhelin 050 462 8226. Voit myös jättää soittopyynnön. Mainitse viestissä, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia. Psykologin kanssa voit keskustella mieltä askarruttavista asioista ja psykologi ohjaa opiskelijaa tarvittaessa eteenpäin/muun tahon piiriin. Tapaamisten ei ole pakko tapahtua vastaanotolla, vaan ne voidaan toteuttaa vaikka kävelylenkillä tai puhelimessa. Tärkeintä on, että opiskelija tulee kuulluksi ja saa apua tilanteeseensa.