Varaa aika opinto-ohjaajalle: 

Opinto-ohjaajat auttavat lukio-opintojen, ylioppilaskirjoitusten ja jatko-opintojen suunnittelussa, oman tulevaisuudenalan pohtimisessa sekä oman elämäntilanteen ja opintojen yhdistämisessä.  

Varaa aika erityisopettajalle:

Erityisopettajat auttavat opiskelijoita löytämään itselle sopivat opiskelutavat ja kehittämään omia opiskelutaitoja. Erityisopettajat ohjaavat erityisjärjestelyjen hakemisessa. Tarvittaessa opiskelija saa ohjausta siihen, miten voi hyödyntää koulun tarjoamia tukitoimia. 

Varaa aika psykologille:  

Psykologit antavat keskustelutukea mielenterveyteen, toimintakykyyn ja tunne-elämään liittyvissä asioissa. Psykologille hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi opiskelun ja yksityiselämän eri haasteet, stressi, ahdistus, masennus tai opiskelua hankaloittava uupumus tai vaikea elämäntilanne.  

Varaa aika terveydenhoitajalle: 

Terveydenhoitaja huolehtii määräaikaisten terveystarkastusten toteuttamisesta, terveysneuvonnasta sekä akuutisti sairastuneiden hoidosta ja ohjaamisesta muun terveydenhuollon pariin.  

Yo-opintosihteeri 

Yo-opintosihteeri auttaa yo-kirjoituksiin ja valmistumiseen liittyvissä käytännön asioissa sekä tarkistaa yo-tutkinnon korottajien ja täydentäjien ilmoittautumiset ylioppilaskirjoituksiin.  

Yhteydenotot sähköpostilla eija.karttunen@eira.fi tai Wilma-viestillä.