Peruskoulun ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Haku peruskouluun ja suomen kielen kursseille

Peruskoulu, Yleinen6.5.2019

Eiran aikuislukio tarjoaa peruskouluopetusta sekä suomen kielen opintoja alkeista alkaen aikuisille.

Peruskoulu on portti jatko-opintoihin - joko ammattiopintoihin tai lukioon.

Eiran aikuislukiossa voi opiskella koko peruskoulun (tutkintotavoitteinen opiskelu) tai täydentää ja korottaa entisiä opintoja. Koulussamme voi opiskella myös vain esimerkiksi yhtä ainetta (aineopiskelu). Peruskoulussa opiskelee vuosittain noin 450 opiskelijaa.

Opiskelun voi aloittaa alkuvaiheesta tai päättövaiheesta. Kaikille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS), ja opiskelijoiden aiemmin saamat opinnot ja taidot nopeuttavat opintoja. Peruskouluopiskelun voi aloittaa myös, vaikka ei osaa suomea. Opetus on päivällä ja siihen otetaan ensisijaisesti 17-29 -vuotiaita.

Peruskoulun hakuaika syksyllä alkaviin opintoihin on 6.5.-4.8.2019. Lue lisää ja hae peruskouluun www.eira.fi/peruskouluun 

Suomen kielen kursseilta saa hyvät valmiudet opiskeluun ja työelämään 

Jos tarvitset suomen kielen taitoa opiskeluun tai työhön, Eiran aikuislukion laajassa valikoimassa on mitä valita. Eirassa voi opiskella suomen kielen kursseja alkeistasolta A1.1. tasolle B1.2.

Kursseja on sekä aamupäivisin että iltaisin, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan ajankohdan. Opiskelun kesto riippuu suomen kielen lähtötasosta.

Opiskelu kursseilla on intensiivistä ja monipuolista. Yhden kurssin tuntimäärä on 20 h / viikko sisältäen kotitehtävät. Opinnoissa tarvitaan vahvaa luku- ja kirjoitustaitoa latinalaisin kirjaimin.

Hakuaika suomen kielen kursseille on 6.5.-4.8.2019. Tutustu ja hae: www.eira.fi/suomenkurssit / www.eira.fi/finnishcourses