Peruskoulun ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Etäopiskelu – olisiko nyt aika aloittaa opiskelu?

Yleinen, Lukio, High School1.4.2020

Koronavirusepidemia vaikeuttaa elämäämme perinpohjaisesti mutta verkko-opinnot voivat auttaa palauttamaan tarvitsemasi järjestyksen. Nyt voi olla juuri oikea aika aloittaa opiskelu tai palata tekemään loppuun kesken jääneet lukio-opinnot. Tutustu tarjontaamme ja tule Eiran aikuislukioon verkko-opiskelijaksi!

Opiskele etänä verkkokursseilla

Eiran aikuislukiossa voit suorittaa lukion kaikki pakolliset kurssit ja suuren osan syventävistä kursseista verkkokursseina. Verkko-opiskelu ei sido sinua tiettyyn opiskeluaikaan tai -paikkaan ja tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden sekä motivaatiota opiskeluun. Verkkokurssi suoritetaan yleensä tietyn aikataulun puitteissa, mutta tehtävät teet kurssin aikana silloin kun se parhaiten sopii itsellesi. Osa verkkokursseista voi myös olla omaan tahtiin -kursseja, joissa voit opiskella täysin oman aikataulusi mukaisesti. Lue lisää verkko-opinnoistamme eira.fi/lukioverkossa.

Opiskele lukiossa etätunneilla

Jos toivot opiskeluun verkkokursseja enemmän ohjausta, voit myös opiskella kevään 5. jaksossa lähiopetuksemme tarjottimen mukaisessa reaaliaikaisessa etäopetuksessa, jossa tunnit muodostuvat mm. etäohjauksesta, opetusvideoista ja sähköisten tehtävien tekemisestä. Tunnilla voit osallistua ja keskustella opettajan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Tunti voidaan nauhoittaa, jolloin pääset seuraamaan tuntia, vaikka tunti jostain syystä jäisi välistä. Kurssin kotitehtävät toimitetaan opettajalle hänen osoittamillaan tavoilla. Lue lisää

Lukuvuoden seuraava opiskelujakso (jakso 5) järjestetään 14.4.-29.5.2020. Jakson 5 kurssitarjottimen löydät www-sivuiltamme eira.fi/lukio (Lukion kurssitarjotin 2019-2020) tai tästä linkistä eira.fi/lukio/kurssitarjotin

Ilmoittautuminen

Koulun opiskelijaksi ilmoittaudutaan nettisivujen kautta. Voit ilmoittautua opiskelijaksi osoitteessa eira.fi/lukio täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja toimittamalla pyydetyt liitetiedostot koululle. Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen ohjeet ja tunnukset opiskelun aloittamiseksi.

Kursseille ilmoittaudutaan Wilmassa. Saat Wilma-tunnukset, kun olet ilmoittautunut opiskelijaksi.

Tärkeää tietoa:

  • Jakso 5 alkaa 14.4.
    Ilmoittautumisaika kursseille on 19.3.-12.4. (tutkinto-opiskelijat) ja 23.3.-12.4. (aineopiskelijat).
     

Jos tarvitset lisätietoa:

  • Toimisto                       09 4542 270, toimisto@eira.fi – ilmoittautumiseen liittyvät asiat
  • Lukion apulaisrehtori   09 4542 2736 – lukiossa opiskeluun liittyvät asiat