Peruskoulun ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Tervetuloa opiskelemaan!

Yleinen, Lukio, High School9.8.2019

Ilmoittaudu lukuvuodelle 2019-20 ja aloita opiskelu

Tärkeitä päivämääriä

Lukion opetus ja ensimmäinen jakso alkaa maanantaina 26.8.2019, mutta ennakkoilmoittautuminen kursseille alkaa jo tänään (9.8.) klo 10. Myös uusien opiskelijoiden perehdytykset ovat jo käynnissä. Tutustu siis kurssitarjontaan ja tarjoamiimme opiskelumahdollisuuksiin mahdollisimman pian ja ilmoittaudu opiskelijaksi.

Olit sitten uusi tai vanha koulumme opiskelija, pääset ilmoittautumaan kursseille vasta sen jälkeen, kun olet  ilmoittautunut opiskelijaksi lukuvuodelle. Tee se siis heti, niin varmistat paikkasi haluamillasi kursseilla.

Päätoimiset tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle ensisijaisesti Wilmassa (viimeistään ennen 15.9., jotta säilytät opiskelupaikkasi), uudet lukiossa aloittavat tutkinto-opiskelijat sekä aineopiskelijat ilmoittautuvat toimistossa. 

Kurssitarjonta

Lukion lukuvuoden 2019-20 kurssitarjotin ja lukuvuosikalenteri löytyvät koulun www-sivuilta (http://www.eira.fi/lukio) sivun yläosan pikalinkeistä. Kurssitarjottimen lopusta löydät ainekohtaiset kurssikierrot lukukauden aikana. Siitä voit tarkistaa missä jaksoissa kurssit, joita haluat opiskella, järjestetään. Seuraa kurssitarjontinta aika ajoin, sillä muutokset ovat mahdollisia.

Tervetuloa opiskelemaan!