Suomen kielen kursseilta saat hyvät valmiudet opiskeluun ja työelämään!

Eiran aikuislukiossa voit opiskella suomen kielen kursseilla sekä päivällä että illalla: oppitunnit pidetään klo 8.30-20.10 välisenä aikana. Opiskelu kursseilla on intensiivistä ja monipuolista. Eiran aikuislukion laajassa valikoimassa on kursseja alkeistasolta A1.1 tasolle B1.2.

Kurssit sopivat myös joustavaan opiskeluun työn ohessa. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada ohjausta työelämä- ja koulutusasioissa tarpeen mukaan.

Näin haet suomen kielen kursseille

Suomen kielen kursseille haetaan täyttämällä hakulomake koulun toimistossa tai verkossa.

Opiskelijat valitaan kursseille tasotestin ja haastattelun perusteella. Tasotesteihin valitut opiskelijat kutsutaan testeihin hakuajan päätyttyä. 

Opinnoissa tarvitaan vahvaa luku- ja kirjoitustaitoa latinalaisin kirjaimin. Suomen kielen opiskelu maksaa 100 euroa lukuvuodessa. Maksua vastaan voi opiskella koko lukuvuoden ajan.

HUOM!

  • Johtuen suuresta hakijamäärästä opintoihin, kaikkia hakijoita ei voida kutsua tasotesteihin. Muistathan siis hakea myös muihin kouluihin; katso kursseja esimerkiksi http://www.finnishcourses.fi-sivustolta.
  • Valitettavasti emme voi ottaa opiskelijoiksi hakijoita, joilla on opiskelupaikka jossain tutkintotavoitteisessa koulutuksessa.
  • Tarkista ennen opiskelun alkua TE-toimistosta, onko sinulla oikeus kotoutumistukeen tai omaehtoisen opiskelun tukeen.
  • Lisätietoa kielikursseista peruskoulun opinto-ohjaajilta.