Ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Eiran aikuislukion toimisto-, ohjaus- ja opiskelijapalveluiden tiloja uudistetaan Laivurinkadulla

Yleinen6.5.2021

Eiran aikuislukion Laivurinkadun toimipisteen ykköskerros uudistetaan palvelemaan paremmin sekä opiskelijoiden asiointia että henkilöstön työtilatarpeita. Uudistuneeseen kerrokseen tulee toimiston ohella tiloja mm. opintojen ohjauksen sekä erityisopetuksen tarpeisiin. Kerrokseen on suunniteltu tiloja myös opiskelijoiden itsenäiseen opiskeluun. Toimiston ja kirjalainaamon käyttöä ja saavutettavuutta parannetaan. Tavoitteena on toimiva ja viihtyisä työ- ja asiointiympäristö kaikille Eiran aikuislukion opiskelijoille, henkilöstölle sekä koulussa asioiville.

Sisääntulokerroksen uudistusremontin on suunnitellut H&M Arkkitehdit Oy. Olemme luottaneet heidän asiantuntemukseensa jo kauan, mm. Laivurinkadun kiinteistön mittavan peruskorjauksen ja lisärakentamisen aikana sekä koulun Iso Roobertinkadun uuden toimipisteen muutostöiden suunnittelussa. Eiran aikuislukio toimii Laivurinkadulla vuonna 1956 rakennetussa koulurakennuksessa ja uudistukset toteutetaan nykyajan toiminnallisiin tarpeisiin historiaa kunnioittaen.

Kouluun kulku ja koulun palvelut remontin aikana

Remontin on arvioitu valmistuvan ennen tulevan lukuvuoden käynnistymistä. Remonttiaikana kouluun saavutaan rakennuksen Merikadun puolen pääovesta.

Toimisto sijaitsee väistötiloissa 4. kerroksessa, luokassa L405. Kirjalainaamo toimii samassa kerroksessa luokassa L401. Kirjalainaamo ja toimisto sijaitsevat eri rapuissa, ja rappujen välillä pääsee kulkemaan 3. kerroksen kautta. Koulun käytävillä on ohjeistukset toimistoon ja kirjalainaamoon.

Remontin vaikutukset opiskeluun jäänevät vähäisiksi, sillä koko loppukevään opetus järjestetään etäopintoina epidemiatilanteen vuoksi.

Toimiston aukioloajat löytyvät sivun alalaidasta. Yhteystiedot: toimisto@eira.fi, p. 09 4542 270.

Kirjalainaamon aukioloaikoihin pääset tästä.