Tarkista ennen ilmoittautumista, että  

Yleisinfo

Ilmoittautuminen alkaa rehtorin yleisinfolla, joka pidetään kevään kirjoituksiin ilmoittautuville lokakuussa ja syksyn kirjoituksiin ilmoittautuville huhtikuussa. Yleisinfosta saa lisätiedot yo-kokeisiin ilmoittautumisesta. Ylioppilaskirjoituksiin ilmoittaudutaan sähköisesti Wilmassa. Ilmoittautumisesta vastaa yo-opintosihteeri. Saat häneltä vahvistusviestin kun ilmoittautumisesi on vahvistettu Eiran aikuislukiossa. 

Abi-info

Juuri ennen ylioppilaskirjoitusten alkamista pidetään abi-info, jossa kokeisiin ilmoittautuneille kerrotaan yo-kokeiden käytännön järjestelyistä. Sekä yleisinfo että abi-info ovat pakollisia yo-kokeisiin osallistujille. 

Sähköiseen yo-kokeeseen valmistautuminen

Omaa tietokonetta voi testata sähköisiä yo-kirjoituksia varten IT-pajassa (kts. kurssi- ja opintojaksotarjotin). Jokaisen on tuotava oma kannettava tietokone sekä tarvittavat oheislaitteet ylioppilaskirjoituksiin sekä noudatettava muita koulun sääntöjä.   

Ylioppilaskirjoitusten tärkeät päivämäärät: 

Todistuksen hyväksyttyjen kokeiden suorittamisesta saa toimistosta kevään/syksyn ylioppilasjuhlien jälkeen. 

Korotetut ja täydennetyt arvosanat siirtyvät automaattisesti kevään korkea-asteen yhteishaun hakukohteisiin ja ne huomioidaan todistusvalinnassa.