Lukion ajankohtaista

Katso kaikki uutiset

Eiran aikuislukiosta valmistunut – tervetuloa alumnijuhlaan!

Yleinen7.2.2024

Eiran aikuislukion alumni on koulustamme valmistunut henkilö. Alumnina pysyt yhteyksissä kouluumme, saat ajankohtaista tietoa oppilaitoksemme tapahtumista ja myös kutsuja juhlatilaisuuksiin tai koulun muuhun yhteiseen toimintaan. Olet myös erittäin tervetullut jakamaan asiantuntemustasi tai oman opiskelu- ja urapolkusi vaiheita opiskelijoille sekä verkostoitumaan muiden alumnien kanssa.

Ilmoittaudu Eiran aikuislukion alumniksi osoitteessa www.eira.fi/alumniksi

Tulossa: Alumnijuhla 17.5.2024

Eiran aikuislukion lukiosta valmistuneiden alumnitilaisuutta vietetään perjantaina 17.5.2024 – ja vietetäänkin sitten tavanomaista juhlallisemmin! Juhlateemalla haluamme korostaa yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä, oppimisen merkityksellisyyttä ja jatkuvuutta ja tuoda tapaamisen iloa sekä kohtaamisten tärkeyttä jokaisen elämään. Tavataan tuttuja, verkostoidutaan ja inspiroidutaan toistemme teoista ja suunnitelmista.

Joten tervehdys, hyvä Eiran aikuislukion ylioppilas! Olet lämpimästi tervetullut Eiran alumnien juhlatapahtumaan perjantai-iltana 17.5.2024, muistelemaan menneitä, tapaamaan tuttuja ja juhlistamaan koulumme jo yli 60 vuoden vaiheita!

Mukavien tapaamisten ja iloisen juhlinnan lomassa kuulemme tarinoita menneistä ja tulevasta. Luvassa on maistuvia tarjoiluja, hyviä keskusteluja/ debattia, musiikkia ja tanssia.

Jos ajankohta sopii ja haluaisit mukaan juhlaan, klikkaa alla olevaa linkkiä. Lähetämme sinulle tarkempia tietoja tapahtumasta kevään aikana ennen tapahtumaa. Juhla järjestetään Helsingissä.

ILMOITTAUDUN ALUMNIJUHLAAN 17.5.2024

* * *

Ilmoittautumislomakkeen löydät myös osoitteesta www.eira.fi/alumnijuhla2024. Voit ilmoittautua lomakkeella ensin myös alustavasti. Otamme yhteyttä alustavasti ilmoittautuneisiin lähempänä tapahtumaa.

TÄRKEÄÄ! Mistä haluaisit kuulla alumnitapaamisessa? Vai kertoisitko oman tarinasi? Ilmoittautumislomakkeella voit myös ilmoittautua tilaisuuteen esiintyjäksi.

* * *

Ja tietenkin viimeisenä mutta ei vähäisempänä, voit mielellään jakaa tiedon/kertoa tilaisuudesta myös ystävillesi, jotka ovat valmistuneet Eiran aikuislukiosta.

Tervetuloa Eiran alumnijuhlaan!