UUTTA: Opiskelijaksi ilmoittautuminen on uudistunut. Voit nyt ilmoittautua tutkinto-opiskelijaksi ja aineopiskelijaksi täysin sähköisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu: tutkinto-opiskelija / aineopiskelijaksi.
OPISKELE LUKIO VERKOSSA! Hyödynnä etäopiskelumahdollisuus ja aloita opiskelu verkkokursseilla. Tutustu verkko-opiskeluun Eirassa ja ilmoittaudu suoraan nettisivuiltamme. Voit ilmoittautua opiskelemaan koko tutkintoa tai yksittäisiä aineita. Opiskele silloin kun se sinulle sopii!

 

Opiskelijaksi lukioon

Eiran aikuislukiossa voit suorittaa lukio-opinnot päätoimisena lukio-opiskelijana tai joustavasti töiden tai ammattimaisen harrastuksen ohella. Voit myös opiskella yksittäisiä aineita ja kursseja oman mielenkiintosi mukaan aineopiskelijana. Kursseja on tarjolla lähiopetuksena päivällä ja illalla. Koko lukion voi suorittaa myös verkossa tai verkko- ja lähiopetusta yhdistäen.

Eiran aikuislukiossa voit opiskella, kun olet täyttänyt 18 vuotta ja olet suorittanut peruskoulun. Yläikärajaa ei ole eikä keskiarvorajoja. Lukioon voit ilmoittautua milloin vain lukuvuoden aikana.

Eiran aikuislukiossa noudatamme aikuislukion opetussuunnitelmaa, jonka mukaan lukion oppimäärä on vähintään 44 kurssia. Lukio-opinnot voi aloittaa milloin tahansa lukuvuoden aikana.

Eiran aikuislukiossa voit opiskella kaikki lukion pakolliset ja syventävät kurssit ja opiskella monipuolisesti kieliä myös aivan alkeista alkaen. Tutustu kurssitarjontaan ja lukuvuoden kurssitarjottimeen osoitteessa www.eira.fi/lukio. Kurssitarjotin löytyy sivun yläreunasta pikalinkistä. Kurssien ja opintojaksojen kuvaukset ja sisällöt löytyvät opetussuunnitelmasta

Huom! Alle 18-vuotiaita voidaan aikuisille tarkoitettuun lukiokoulutukseen hyväksyä opiskelijaksi ainoastaan hakijaan liittyvästä erityisestä syystä. Alaikäisen hakijan oppilaaksiotosta päättää rehtori. Jokaisen alaikäisen hakijan tilanne arvioidaan konsultaatiokäynnillä yhdessä omaopon, huoltajan ja opiskelijan kanssa.

Voit opiskella Eiran aikuislukiossa tutkintotavoitteisena (varsinaisena) opiskelijana tai aineopiskelijana. Katso Tutkinto- vai aineopiskelija?

Tutkintotavoitteisena opiskelijana tavoitteena on lukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon suorittaminen. Lukiossa on mahdollista opiskella myös kaksoistutkinto-opiskelijana, suorittaa lukion kursseja kaksikielisesti suomeksi ja englanniksi tai opiskella englanninkielisessä High School –ohjelmassa. Lue lisää tutkintotavoitteisesta opiskelusta Eiran aikuislukiossa

Aineopiskelijana voit opiskella yksittäisiä aineita tai kursseja ja voit korottaa päättötodistusnumeroitasi tai täydentää/korottaa ylioppilastodistustasi. Lue lisää aineopiskelusta Eiran aikuislukiossa

Kysy lisää ja ilmoittaudu tutkinto-opiskelijaksi tai aineopiskelijaksi