UUTTA: Opiskelijaksi ilmoittautuminen on uudistunut. Voit nyt ilmoittautua tutkinto-opiskelijaksi ja aineopiskelijaksi täysin sähköisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu: tutkinto-opiskelija / aineopiskelijaksi.
OPISKELE LUKIO VERKOSSA! Hyödynnä etäopiskelumahdollisuus ja aloita opiskelu verkkokursseilla. Tutustu verkko-opiskeluun Eirassa ja ilmoittaudu suoraan nettisivuiltamme. Voit ilmoittautua opiskelemaan koko tutkintoa tai yksittäisiä aineita. Opiskele silloin kun se sinulle sopii!

 

Opiskelijaksi lukioon

Eiran aikuislukiossa voit suorittaa lukio-opintoja joustavasti esimerkiksi töiden tai ammattimaisen harrastuksen ohella. Voit myös opiskella yksittäisten aineiden opintoja oman mielenkiintosi mukaan aineopiskelijana. Opetusta on tarjolla lähiopetuksena päivällä ja illalla. Koko lukion voi suorittaa myös verkossa tai verkko- ja lähiopetusta yhdistäen.

Eiran aikuislukiossa voit opiskella, kun olet täyttänyt 18 vuotta ja olet suorittanut peruskoulun. Yläikärajaa ei ole eikä keskiarvorajoja. Lukioon voit ilmoittautua milloin vain lukuvuoden aikana.

Eiran aikuislukiossa noudatamme aikuislukion opetussuunnitelmaa, jonka mukaan lukion oppimäärä on vähintään 88 opintopistettä (44 kurssia). Lukio-opinnot voi aloittaa milloin tahansa lukuvuoden aikana.

Eiran aikuislukiossa voit opiskella kaikki lukion valtakunnalliset pakolliset sekä valinnaiset opinnot ja opiskella monipuolisesti kieliä myös aivan alkeista alkaen. Tutustu opetustarjontaan ja lukuvuoden tarjottimeen osoitteessa eira.fi/lukio. Tarjotin löytyy myös tämän sivun yläreunasta pikalinkistä. Kurssien ja opintojaksojen kuvaukset ja sisällöt löytyvät opetussuunnitelmasta

Huom! Alle 18-vuotiaita voidaan aikuisille tarkoitettuun lukiokoulutukseen hyväksyä opiskelijaksi ainoastaan hakijan elämäntilanteeseen tai terveyteen liittyvästä syystä. Alaikäisen hakijan oppilaaksiotosta päättää rehtori. Jokaisen alaikäisen hakijan tilanne arvioidaan konsultaatiokäynnillä yhdessä omaopon, huoltajan ja opiskelijan kanssa.

Voit opiskella Eiran aikuislukiossa tutkintotavoitteisena (varsinaisena) opiskelijana tai aineopiskelijana. Katso Tutkinto- vai aineopiskelija?

  • Tutkintotavoitteisena opiskelijana tavoitteena on lukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon suorittaminen. Eirassa on mahdollista myös suorittaa osa lukion opinnoista englanniksi tai kaksikielisesti suomeksi ja englanniksi opiskellen.
  • Aineopiskelijana voit opiskella yksittäisen aineen opintoja ja halutessasi voit myös korottaa päättötodistusnumeroitasi.

Kysy lisää ja ilmoittaudu tutkinto-opiskelijaksi tai aineopiskelijaksi