Eiran aikuislukio on URHEA-oppilaitos

Eiran aikuislukio on mukana URHEAn toiminnassa ja on sitoutunut urheiluakatemian tavoitteiden mukaisesti tukemaan urheilijoiden opiskelua kaikin tavoin.

Eiran aikuislukion monipuolinen opiskelutarjonta ja joustavat opiskelumuodot helpottavat urheilijoiden lukio-opiskelua. Voit koota opintosi laajasta tarjonnasta esimerkiksi verkko- ja omaan tahtiin -kursseista ja siten sovittaa ne harjoitus- ja kilpailuaikatauluihin. Opintoja on tarjolla myös kesällä. Eiran opinto-ohjaaja ohjaa sinua henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisessa. Voit varata ohjausajan heti, kun olet kirjautunut kouluun.

Aikuislukion oppimäärään kuuluvat 44 kurssia (OPS 2016) tai 88 opintopistettä (OPS 2021). Kaikki lukion alusta aloittavat opiskelevat OPS 2021 mukaisia opintoja. 

Eiran urheilijaopiskelijat eivät ole automaattisesti URHEAn jäseniä, joten tarkista kuulumisesi Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian URHEAn kotisivujen kautta. Voit hakea jäsenyyttä Eiraan kirjautumisen jälkeen, mikäli siitä on sinulle urheilijana iloa ja tukea. Hae URHEAan tästä. 

Jos olet alaikäinen, kirjoita tilanteestasi ensin selvitys opinto-ohjaajalle. Selvityksessä pitäisi tulla esille millä tasolla urheilet, millaisia tavoitteita sinulla on urheilun ja opiskelun suhteen, milloin olet saanut peruskoulun päättötodistuksen, mistä koulusta valmistuit tai haluat vaihtaa Eiraan sekä kuka sinua ohjasi viimeksi edellisessä koulussasi. Lähetä selvitys sähköpostilla opinto-ohjaaja Minna Dallynille, minna.dallyn@eira.fi. Sinuun otetaan sen jälkeen yhteyttä.

Lue lisää URHEAlaisen opiskelumahdollisuuksista Eirassa:

 

[Klikkaa kuvaa]

Mikä URHEA on ja kenelle se sopii?

URHEA on tarkoitettu kansainvälisellä tasolla oleville ja sinne pyrkiville peruskoulun päättäneille urheilijoille. Urheilijat hakevat Akatemiaan joko suoraan itse tai lajiliiton kautta. Toisen asteen urheiluoppilaitoksissa valmennusstatuksella opiskelevat ovat automaattisesti Urhean listoilla.  

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä: opinto-ohjaaja Minna Dallyn, minna.dallyn@eira.fi ja kysy lisää.