Koko peruskoulua suorittavat opiskelijat kuuluvat Helsingin kaupungin järjestämän opiskeluterveydenhuollon piiriin.

Terveydenhoitaja Heidi Leppänen

Terveydenhoitaja on tavattavissa Laivurinkadulla ma-to huoneessa 205 (2.krs.). 

Seuraa kalenterista ja infotelkusta poikkeusaikoja.

Ilman ajanvarausta vastaanotolle voi tulla klo 11:30-12:30.

Muina aikoina aika terveydenhoitajalle on varattava etukäteen. Akuuttitilanteissa vastaanotolle voi tulla toki milloin vain. 

Varaa aika:

Terveydenneuvontapuhelin vastaa sairaanhoitoa ja terveyspalveluja koskeviin kysymyksiin ympäri vuorokauden numerossa 09 310 10023.

AJANKOHTAISTA: Nyt alle 25-vuotiailla opiskelijoilla on mahdollisuus saada ilmainen ehkäisy vuodeksi. Lue lisää tästä linkistä

Peruskoulun kuraattori Kaisa Peltonen

Kuraattori on koulussa opiskelijoita varten. Kuraattori on paikalla

  • Ma, ti ja pe: Laivurinkadulla (huone L205, 2. krs.)
  • To: Iso Roobertinkadun toimipisteessä (huone L404,4.krs.) 

Varaa aika

  • sähköpostilla kaisa.peltonen@hel.fi
  • soittamalla/laittamalla tekstiviesti/WhatsApp-viesti numeroon 040 638 6988.

Kuraattori on usein varattu, mutta hän palaa asiaan mahdollisimman pian soittopyyntösi/viestisi jälkeen. Muista kertoa viestissä oma nimesi ja se, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

Peruskoulun psykologi Eija Ranta

Psykologi on koulussa peruskoulun koko oppimäärää suorittavia opiskelijoita varten. Psykologi on paikalla keskiviikkoisin ja torstaisin Laivurinkadulla huoneessa L205 (2.krs.). 

Varaa aika

  • sähköpostitse eija.ranta@hel.fi
  • soittamalla/lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 336 0377.

Psykologi vastaa viesteihin ja soittopyyntöihin mahdollisimman pian.  Muista kertoa viestissä oma nimesi ja se, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

 

Opiskeluhuolto

Koulussa toimii moniammatillinen opiskeluhuoltoryhmä (OHR), johon kuuluvat koulupsykologi, kuraattori, erityisopettaja, opinto-ohjaajat, terveydenhoitaja ja johdon edustajana apulaisrehtori.
 
Tavoitteena on edistää opiskelijoiden ja koko kouluyhteisön hyvinvointia ja auttaa niitä tutkintotavoitteisia opiskelijoita, joilla on ongelmia koulunkäyntiin liittyvien asioiden kanssa.
 
Moniammatillinen työryhmä kootaan tarvittaessa opiskelijan luvalla hänen tarpeidensa mukaan, mikäli asia vaatii useamman toimijan osaamista. Opiskelija tai alaikäisen opiskelijan huoltaja voi ottaa suoraan yhteyttä opiskeluhuoltoryhmän jäseniin. Muista, että koko koulu välittää!