Opiskeluterveydenhuolto Eiran aikuislukiossa

Opiskelijaterveydenhuolto

Koko peruskoulua suorittavat opiskelijat kuuluvat Helsingin kaupungin järjestämän opiskeluterveydenhuollon piiriin.

Koulun terveydenhoitaja, koulukuraattori ja koulupsykologi ottavat vastaan koulun opiskelijoita etävastaanottona. Lue lisää ja varaa aika alla olevista linkeistä:

Opiskeluhuolto

Koulussa toimii moniammatillinen opiskeluhuoltoryhmä (OHR), johon kuuluvat koulupsykologi, kuraattori, erityisopettaja, opinto-ohjaajat, terveydenhoitaja ja johdon edustajana apulaisrehtori.

Tavoitteena on edistää opiskelijoiden ja koko kouluyhteisön hyvinvointia ja auttaa niitä tutkintotavoitteisia opiskelijoita, joilla on ongelmia koulunkäyntiin liittyvien asioiden kanssa.

Moniammatillinen työryhmä kootaan tarvittaessa opiskelijan luvalla hänen tarpeidensa mukaan, mikäli asia vaatii useamman toimijan osaamista. Opiskelija tai alaikäisen opiskelijan huoltaja voi ottaa suoraan yhteyttä opiskeluhuoltoryhmän jäseniin. Muista, että koko koulu välittää! 

Ajankohtaista tietoa

Opiskeluterveydenhuollon keskitetty palvelu toimii Töölössä osoitteessa Mechelininkatu 46 A.

Aika on varattava etukäteen! Ajan voi varata soittamalla tai laittamalla tekstiviestin / sähköpostia terveydenhoitajalle. HUOM! Jos et saa vastausta viestiisi, soita ja kuuntele puhelinvastaajan tiedot sekä tarvittaessa jätä yhteydenottopyyntö.

Keskitetyssä toimipisteessä on seuraavat palvelut:

tuki mielenterveyskysymyksissä
raskauden ehkäisypalvelut ja jälkiehkäisy tarvittaessa
ennakkoterveystarkastukset armeijan kutsuntoja varten
kiireelliset rokotukset
_______ 

Terveydenneuvontapuhelin vastaa sairaanhoitoa ja terveyspalveluja koskeviin kysymyksiin ympäri vuorokauden numerossa 09 310 10023. 

_______

Alle 25-vuotiailla opiskelijoilla on mahdollisuus saada ilmainen ehkäisy vuodeksi.

Kysy lisää terveydenhoitajalta.