Koko peruskoulua suorittavat opiskelijat kuuluvat Helsingin kaupungin järjestämän opiskeluterveydenhuollon piiriin.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajan vastaanotto on ma-to Laivurinkadulla huoneessa 205 (2.krs.).

Ma-to: Terveydenhoitaja Heidi Leppänen, heidi.k.leppanen@hel.fi , 050 3535 958

Seuraa kalenterista ja infotelkusta poikkeusaikoja.

Ilman ajanvarausta vastaanotolle voi tulla klo 11:30-12:30.

Muina aikoina aika terveydenhoitajalle on varattava etukäteen. Ajan voi varata soittamalla tai laittamalla tekstiviestin terveydenhoitajalle. Akuuttitilanteissa vastaanotolle voi tulla toki milloin vain.

Terveydenneuvontapuhelin vastaa sairaanhoitoa ja terveyspalveluja koskeviin kysymyksiin ympäri vuorokauden numerossa 09 310 10023.

Lääkäri ottaa vastaan opiskelijoita myös Laivurinkadun tiloissa. Aika lääkärille varataan terveydenhoitajalta.

AJANKOHTAISTA: Nyt alle 25-vuotiailla opiskelijoilla on mahdollisuus saada ilmainen ehkäisy vuodeksi. Lue lisää tästä linkistä

Peruskoulun kuraattori Kaisa Peltonen

Kuraattori on koulussa opiskelijoita varten. Kuraattori on paikalla maanantaisin ja tiistaisin klo 8.30-16. Kuraattori ottaa vastaan peruskoulun opiskelijoita Ison Roobertinkadun toimipisteessa huoneessa 404, 4.krs.

Voit varata ajan itse Vihta-ajanvarauksesta (jolloin varaus näkyy ajanvarausjärjestelmässä Eiran aikuislukion hallinnon henkilöstölle, mutta ei muille) tai ottaa kuraattoriin suoraan yhteyttä sähköpostitse kaisa.peltonen@hel.fi tai soittamalla/laittamalla tekstiviestin numeroon 040 638 6988. voit myös soittaa numeroon 09 310 87 189. Kuraattori on usein varattu, mutta palaa asian mahdollisimman pian soittopyyntösi/viestisi jälkeen. Muista mainita viestissä, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

Peruskoulun psykologi Eija Ranta

Psykologi on koulussa peruskoulun koko oppimäärää suorittavia opiskelijoita varten. Psykologi on paikalla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8.30-16. Psykologi tapaa opiskelijoita Iso Roobertinkadun toimipisteessa huoneessa 404, 4.krs.

Opiskelija voi varata ajan itse ottamalla psykologiin yhteyttä sähköpostitse eija.ranta@hel.fi tai soittamalla/lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 3360 377. Psykologi vastaa viesteihin ja soittopyyntöihin mahdollisimman pian.  Muista mainita viestissäsi, että olet Eiran aikuislukion opiskelija.

Ajan voit varata myös sähköisesti Vihta-ajanvarauksesta. Vihta-ajavaraukseen saat apua esimerkiksi opinto-ohjaajalta tai koulusihteeriltä. Sähköisen ajanvarauksesi näkee Eiran aikuislukion henkilöstön jäsenet.

Opiskeluhuolto

Koulussa toimii moniammatillinen opiskeluhuoltoryhmä (OHR), johon kuuluvat koulupsykologi, kuraattori, erityisopettaja, opinto-ohjaajat, terveydenhoitaja ja johdon edustajana apulaisrehtori.
 
Tavoitteena on edistää opiskelijoiden ja koko kouluyhteisön hyvinvointia ja auttaa niitä tutkintotavoitteisia opiskelijoita, joilla on ongelmia koulunkäyntiin liittyvien asioiden kanssa.
 
Moniammatillinen työryhmä kootaan tarvittaessa opiskelijan luvalla hänen tarpeidensa mukaan, mikäli asia vaatii useamman toimijan osaamista. Opiskelija tai alaikäisen opiskelijan huoltaja voi ottaa suoraan yhteyttä opiskeluhuoltoryhmän jäseniin. Muista, että koko koulu välittää!