Eiran aikuislukio on Touko Voutilaisen koulusäätiö sr:n ylläpitämä yksityinen oppilaitos, jonka lukiokoulutuksessa opiskelee noin 1 200 tutkintotavoitteista aikuisopiskelijaa ja yli 1 000 aineopiskelijaa. Koulussamme toimii lukion ohella myös peruskoulu, jossa lähes kaikki opiskelijat ovat vieraskielisiä. Eiran aikuislukiossa työskentelee tällä hetkellä hieman yli 100 henkilöä.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Eiran aikuislukiossa?

(28.7.2021) HUOM! Haemme nyt pikaisesti suomen kielen opettajaa

Tarjoamme nyt suomen opettajalle iltatyötä koko lukuvuodeksi 2021-22 tai lyhyemmäksi aikaa.

Opetusta on ma, ti, ke ja to 17.10-20.00. Opetettavana on yksi opetusryhmä, 16 opetustuntia/ vko. Työssä noudatetaan aikuislukion TES:iä.

Opiskelijat ovat motivoituneita, ja monet varsin korkeasti koulutettuja. Opetusmuoto on joko lähi- tai etäopetusta; tästä päätetään tilanteen mukaan. Opetus alkaa 23.8. Meillä on yli 30 suomen opettajan poikkeuksellisen tiivis ja uuttakin työntekijää tukeva työyhteisö.

Toivomme suomen opettajan pätevyyttä ja suomen toisena kielenä –opintoja, mutta myös opintojen loppusuoralla olevat huomioidaan.

Tiedustelut ja pikaiset hakemukset + CV:t apulaisrehtori Sari Liskille, sari.liski@eira.fi, 041-5011 316.

 

Sijaiseksi

Tarvitsemme lukuvuoden aikana sijaisia sekä lukioon että peruskouluun. Sijaisuudet voivat olla pikaisia, heti tarvittavia tunnin, päivän tai muutaman päivän mittaisia sairastumisten sijaistuksia tai pidempiä yhden/muutaman jakson tai lukuvuoden mittaisia. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, voit jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Hyvä tietää

  • Sijaiset saavat käyttöönsä ennen työn aloittamista ohjeistuksen, josta löytyy tietoa Eiran aikuislukiosta, koulussa toimimisesta sekä koulun yleisistä käytänteistä. 

  • Sijaisuuksia varten koululla on käytössä tekstiviestikutsujärjestelmä. Työvuoro otetaan vastaan vastaamalla tekstiviestitarjoukseen ja ensimmäisenä vastannut saa työvuoron. Tämän jälkeen sijaistettava opettaja ohjeistaa sijaisen oppitunnin/opintojakson pitämiseksi.

Odotamme hakijoilta sijaistettavasta aineesta ja koulutusasteesta riippuen riittävää koulutusta. Kokemukset vieraalla kielellä opiskelevien ja aikuisten opettamisesta katsotaan myös eduksi.

Ilmoittaudu sijaiseksi Eiran aikuislukioon: SIJAISHAKEMUS (tulossa pian)

 

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta, määräaikaisesta tai toistaiseksi voimassa olevasta, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteestasi.

Jätä avoin työpaikkahakemus Eiran aikuislukioon: AVOIN HAKEMUS (tulossa pian)

 

Kysyttävää?

Sijaisuuksista: hugh.fitzpatrick@eira.fi, 09 4542 2743

_________________

Eiran aikuislukio • Laivurinkatu 3, 00150 Helsinki • Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki • eira.fi