Haemme opiskelijahallintojärjestelmien pääkäyttäjää

Loistava tilaisuus kouluhallinnon ja Primus-, Wilma- ja Kurre- järjestelmien osaajalle

Perinteikäs Eiran aikuislukio hakee asiantuntijatiimiinsä osaavaa, kehittymishaluista ja motivoitunutta Primus-pääkäyttäjää vakituiseen suunnittelijan työsuhteeseen.

Eiran aikuislukio on vuonna 1962 perustettu Touko Voutilaisen koulusäätiö sr:n ylläpitämä yksityinen oppilaitos Helsingin keskustassa. Eira on maamme suurin aikuislukio, jonka lukio- ja peruskouluyksiköissä opiskelee lukuvuosittain lähes 4 000 aikuisopiskelijaa. Yksityisenä oppilaitoksena Eira vastaa kaikista toiminnoistaan itse, mikä mahdollistaa myös työn ja toimintatapojen järkevän ja joustavan kehittämisen mukavassa työyhteisössä.

Työtehtävä 

Pääkäyttäjän keskeisin tehtäväalue on oppilaitoksen Primus-, Wilma- ja Kurre-opiskelijahallintojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen. Suunnittelijan tehtävänä on myös vastata koulumme opiskelijahallintojärjestelmien toiminnasta ja kehittämisestä, toisen asteen yleissivistävää koulutusta koskevan valtionosuusjärjestelmän edellyttämien opiskelijamäärä- ja suoritustietojen kokoamisesta ja ilmoittamisesta rahoituksen perusteeksi sekä opiskelijoiden opintosuorituksia koskevien tietovarantopalvelujen käyttämisestä ja tarvittavien tilastointien tekemisestä. Tehtävä on itsenäinen ja edellyttää kykyä kehittää omaa työtä ja oppilaitoksen toimintatapoja. Apuna työssä toimivat oppilaitoksen toinen pääkäyttäjä ja osaava opiskelijahallinnon tiimi.

Tehtävän edellytykset ja osaaminen

Tehtävä edellyttää erittäin hyvää teknistä osaamista edellä kuvattujen työtehtävien ja järjestelmien osalta (myös esim. tietokantojen ja hakulogiikan tuntemusta) sekä tuoretta ja riittävän syvällistä Primus-, Kurre- ja Wilma -ylläpidon käyttäjäkokemusta. Kouluhallinnon tiedonkeruu- ja raportointiprosessien ja niihin liittyvän lainsäädännön tunteminen on eduksi. Innovatiivisuus ja hyvä yhteistyökyky henkilöstön ja sidosryhmien kanssa ovat myös tärkeitä oppilaitoksen järjestelmiä ja toimintatapoja kehitettäessä.

Tarjoamme sinulle

 • Vastuullisen ja itsenäisen tehtäväalueen mukavassa työyhteisössä
 • Hyvät mahdollisuudet omien ammatillisten taitojen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen
 • Työnantajan tuen kouluttautumisessa ja tehtävän aloittamisessa
 • Modernit työvälineet ja etätyömahdollisuuden
 • Kattavan työterveydenhuollon
 • Vapaa-ajan vakuutukset
 • Ravinto- ja virike-edun (Edenred)
 • Kannustavan palkan
 • Työpaikan Helsingin keskustassa

Lähetä hakemus

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti tai viimeistään 1.9.2021 kello 16.00 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

HAE PAIKKAA

Listätietoja

Lisätietoja antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Harri Roivainen, +358 500 918 939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, +358 50 364 0028.

 


Oletko kiinnostunut työskentelemään Eiran aikuislukiossa?

Sijaiseksi

Tarvitsemme lukuvuoden aikana sijaisia sekä lukioon että peruskouluun. Sijaisuudet voivat olla pikaisia, heti tarvittavia tunnin, päivän tai muutaman päivän mittaisia sairastumisten sijaistuksia tai pidempiä yhden/muutaman jakson tai lukuvuoden mittaisia. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, voit jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Hyvä tietää

 • Sijaiset saavat käyttöönsä ennen työn aloittamista ohjeistuksen, josta löytyy tietoa Eiran aikuislukiosta, koulussa toimimisesta sekä koulun yleisistä käytänteistä. 

 • Sijaisuuksia varten koululla on käytössä tekstiviestikutsujärjestelmä. Työvuoro otetaan vastaan vastaamalla tekstiviestitarjoukseen ja ensimmäisenä vastannut saa työvuoron. Tämän jälkeen sijaistettava opettaja ohjeistaa sijaisen oppitunnin/opintojakson pitämiseksi.

Odotamme hakijoilta sijaistettavasta aineesta ja koulutusasteesta riippuen riittävää koulutusta. Kokemukset vieraalla kielellä opiskelevien ja aikuisten opettamisesta katsotaan myös eduksi.

Ilmoittaudu sijaiseksi Eiran aikuislukioon: SIJAISHAKEMUS (tulossa pian)

 

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta, määräaikaisesta tai toistaiseksi voimassa olevasta, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteestasi.

Jätä avoin työpaikkahakemus Eiran aikuislukioon: AVOIN HAKEMUS (tulossa pian)

 

Kysyttävää?

Sijaisuuksista: hugh.fitzpatrick@eira.fi, 09 4542 2743

Muista työtehtävistä: mauri.ronimus@eira.fi, 050 567 6203

_________________

Eiran aikuislukio • Laivurinkatu 3, 00150 Helsinki • Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki • eira.fi