Peruskouluun hakeminen

Hae peruskouluopiskelijaksi Eiran aikuislukioon täyttämällä hakemuslomake yllä olevasta linkistä. Varaudu lähettämään tarvittavat todistukset ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. HUOM! Saat sähköpostilla toimistolta jatkotoimintaohjeet, joten hakemukseen on laitettava oma henkilökohtainen sähköpostiosoite.

Kysyttävää? Ota yhteyttä toimistoon > puhelinnumerot: 09 4542 270, 050 417 6945

Tasotestaus ja haastattelu

Peruskouluun valitut hakijat kutsutaan tasotestiin sekä haastatteluun. Tasotestiin kuuluvat suomen, englannin ja matematiikan testit. Opintoja varten täytyy osata kirjoittaa ja lukea latinalaisin kirjaimin ja hallita matematiikan perusteet. Tasotestin perusteella selvitetään, miltä tasolta opiskelijat aloittavat opiskelun testatuissa aineissa.

Huomaathan, että suuresta hakijamäärästä johtuen kaikkia hakijoita ei kutsuta tasotestiin. Muista hakea myös muihin kouluihin!

Helsingissä voi hakea tutkintotavoitteiseen peruskouluohjelmaan Suomen Diakoniaopistoon, Töölön yhteiskoulun aikuislukioon, Helsingin aikuislukioon tai Helsingin aikuisopistoon. Lisätietoa suomen kielen opiskelusta löytyy osoitteesta www.finnishcourses.fi.

Lisätietoa:

HUOM! Tarkista ennen opiskelun alkua TE-toimistosta onko sinulla oikeus kotoutumistukeen tai omaehtoisen opiskelun tukeen.