Oppimisen tuki

Matematiikka (MAA ja MAB)

Matematiikka omaan tahtiin

Matematiikan opiskelu ei ole koskaan ollut näin joustavaa ja monipuolista. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden edetä omassa tahdissaan, hyödyntäen moderneja opetusmenetelmiä ja -materiaaleja.

Opetuksemme keskittyy varmistamaan, että jokainen opiskelija saa tarvitsemansa tuen ja ohjauksen. Olitpa sitten nopeasti etenevä tai kaipaat enemmän aikaa, tarjoamme sinulle sopivan opiskelumallin. Käytössäsi on ilmainen verkkokirja sekä opettajan jatkuva tuki.

Tule mukaan ja koe, kuinka matematiikka avautuu sinulle uudella ja innostavalla tavalla!

Lähiopetukseen on tarjolla kaksi vaihtoehtoa, etäopiskeluun yksi. Lähiopetuksen tunneille voi myös tulla tekemään läksyjä ja saamaan niissä ohjausta.

  • Lähiopetus maanantaisin ja keskiviikkoisin

Omaan tahtiin -lähiopetus sopii kaikille oppilaille. Opinnot on rakennettu kaikille sopiviksi ja opintojaksojen rakenteet ovat selkeitä ja suoraviivaisia. Vastuuopettajana Roy Heino, tukena Tuomo Lahtela. Opintojaksot on mahdollista suorittaa myös ilman koetta arvosanalla 5. Tule tunnille kysymään lisää tai lähetä viesti!

Tunnit MA klo 14:10-15:30 ja KE 14:10-17:00 Laivurilla luokassa L402. Ota mukaan oma tietokone ja kuulokkeet.

Maanantain ja keskiviikon lähiopetuksen yhteyshenkilö Roy Heino

  • Lähiopetus tiistaisin ja torstaisin

Lähiopetus pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 12:30 luokassa L402. Täällä pääset syventymään matematiikan saloihin interaktiivisten oppituntien ja dynaamisten tehtävien avulla. Tehtävät antavat sinulle reaaliaikaista palautetta, auttaen sinua ymmärtämään, missä kohtaa tarvitset lisäharjoitusta.

  • Etäopetus maanantaisin ja keskiviikkoisin

Etäopiskelu on myös mahdollista Zoomin kautta maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:10. Tämä mahdollistaa opiskelun joustavuuden ja tuen saamisen myös kotoa käsin. Verkko-opiskelijat saavat reaaliaikaista tukea omaan tahtiin etätunnilla, joten opettajan apu on aina saatavilla, myös verkko-opinnoissa.

Tiistain ja torstain lähiopetuksen ja etäopetuksen yhteyshenkilö Toni Tran

Matematiikan x-ryhmä

Tässä ryhmässä pääset opiskelemaan matematiikka rauhalliseen tahtiin perusasioita ja hyvää laskurutiinia korostaen. Ryhmä sopii erityisen hyvin sellaisille, jotka kokevat matikan haastavaksi tai jopa ahdistavaksi, tai joilla on puutteita perustaidoissa. Ryhmässä on mahdollista suorittaa ensimmäiset matikan opintojaksot MA0 ja MAY1, jonka jälkeen voi valita pitkän tai lyhyen matikan. 4. jakson alusta ryhmä jatkaa lyhyen matikan kursseina. Erityisopettaja on mukana osalla oppitunneista ja ryhmässä on mahdollista kartoittaa opiskelua tukevien erityisjärjestelyiden tarvetta.

HUOM! Ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu vain matematiikan opettaja Maria Sivenin, erityisopettajien tai oman oppilaanohjaajan kautta.

MA0+MAY01x

2. ja 3. jakso, TI ja TO klo 12.30 L401

Tämä opintojakso sopii sekä lyhyeen että pitkään matikkaan suuntaaville.

MAB02x

4. jakso, TI ja TO klo 12.30 L401

Tästä eteenpäin opintojaksot ovat lyhyttä matikkaa (MAB).

MAB03x

5. jakso, TI ja TO klo 12.30 L401

MAB04x

1. jakso, TI ja TO klo 12.30 L401

X-ryhmän yhteyshenkilö Maria Siven.