Lukio verkossa - etänä omaan tahtiin

Voit suorittaa koko lukion tai yksittäisiä kursseja Eiran aikuislukion verkkolukiossa. Opiskele kesken jääneet lukio-opinnot loppuun, täydennä aikaisempia opintoja tai aloita aivan alusta - meillä onnistut!

Erilaiset elämäntilanteet, asuinpaikkakunta tai opiskelutavoitteet - on erilaisia syitä valita ajasta ja paikasta riippumaton opiskelu. Verkkokursseilla opiskelu on itsenäistä opiskelua ja se vaatii opiskelijalta itsekuria, itsensä johtamista, motivaatiota ja kykyä asettaa tavoitteita ja aikarajoja. Samalla se on antoisaa ja intensiivistä opiskelua silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Rohkeasti mukaan verkkokursseille opiskelemaan!

Opiskele koko lukion oppimäärä tai vain osia

Tarjoamme verkossa kaikki aikuislukion pakolliset opinnot, lukion syventäviä opintoja ja abikursseja. Verkkokurssitarjonnassamme on kursseja sekä vanhan (2016) että uuden (2021) opetussuunnitelman mukaiseen opiskeluun. Jos vasta aloitat opiskelun lukiossa, aloitat aina uuden opetussuunnitelman mukaan.

Tutustu verkko-opetustarjontaan

Lukion verkko-opetustarjonnan löydät lukion kotisivujen eira.fi/lukio opintotarjottimesta.

Kesän verkko-opetustarjonnan löydät kesäopetuksen sivustolta eira.fi/kesaopetus (tulevan kesän tarjotin julkaistaan aina maaliskuussa).

Aloita opiskelu ilmoittautumalla Eiran aikuislukion opiskelijaksi


Koulutuksen järjestäjä: 

Oletko kiinnostunut verkkokurssien hankinnasta täydentämään koulusi tarjontaa? Ota yhteyttä ([email protected]) ja suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

 


Itsenäistä opiskelumateriaalia verkossa

Omaan tahtiin matematiikka ja fysiikka

Omaan tahtiin -kokonaisuus on lukion matematiikan ja fysiikan avoimet ja ilmaiset materiaalit. Sivusto on tuotettu osittain OPH:n rahoituksella.

Sivustolta pääset sekä vanhan (2016) että uuden (2021) opetussuunnitelman mukaisiin opetusmateriaaleihin. Klikkaa tästä Omaan tahtiin -etusivulle.

Matematiikka

Matematiikan verkkokirjat lukioon kaikkien käytettäväksi. Verkkokirjoista löytyy teoria, esimerkit, esimerkkivideot ja tehtäviä.

Fysiikka

Tämän digimateriaalisarjan tarkoitus on tarjota fysiikan opetussuunnitelman sisällöt kaikkien käyttöön ilmaiseksi.

Media