Peruskouluun hakeminen

Hae peruskoulun opiskelijaksi Eiran aikuislukioon! Paina yllä olevaa linkkiä ja tee hakemus. 

Voit tehdä hakemuksen vain tästä linkistä internetissä. Jos sinulla on todistuksia, lähetä ne hakemuksen kanssa. HUOM! Sinun täytyy laittaa hakemukseen oma sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle lisää tietoa sähköpostilla.

Haluatko kysyä jotain? Soita toimistoon: 09 4542 270 tai 050 417 6945.

Jatkuva haku

Voit lähettää hakemuksen vain internetissä yllä olevasta linkistä. Kutsumme hakijoita tasotestiin 6 kertaa vuodessa (elokuu, syyskuu, marraskuu, tammikuu, maaliskuu, kesäkuu). Tasotestin jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin ja kirjeen. Sähköpostissa ja kirjeessä lukee, pääsitkö sinä kouluun. Sen jälkeen hakemus poistuu koulun rekisteristä. Jos haluat hakea uudestaan, sinun täytyy tehdä hakemus uudestaan. 

Voit aloittaa opiskelun 5 kertaa vuodessa (elokuu, lokakuu, joulukuu, helmikuu, huhtikuu), jos sopivalla kurssilla on vapaita paikkoja. 

Tasotestaus ja haastattelu

Kutsumme peruskoulun hakijat tasotestiin ja haastatteluun. Saat sähköpostin ja tekstiviestin. Niissä lukee testin aika ja paikka. Odota rauhassa viestiä. Tasotestissä on suomen, englannin ja matematiikan testit. Tasotestissä katsomme, mitä sinä osaat, ja valitsemme sinulle sopivat suomen, englannin ja matematiikan ryhmät. 

Hae myös muihin kouluihin, koska kaikki hakijat eivät mahdu meille! 

Voit opiskella peruskoulussa myös Suomen Diakoniaopistossa, Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa, Helsingin aikuislukiossa tai Helsingin aikuisopistossa. Lue lisää tietoa suomen kielen opiskelusta löydät myös osoitteesta www.finnishcourses.fi

Lisätietoa: 

HUOM.! Ennen kuin aloitat opiskelun, kysy TE-toimistosta, voitko saada kotoutumistukea tai omaehtoisen opiskelun tukea.