Peruskouluun hakeminen

Hae peruskoulun opiskelijaksi Eiran aikuislukioon!

Voit tehdä hakemuksen vain yllä olevasta linkistä.

  • Jos sinulla on todistuksia, tallenna ne sähköiseen muotoon (jpg, pdf) ja lähetä ne hakemuksen kanssa.

  • HUOM! Sinun täytyy laittaa hakemukseen OMA SÄHKÖPOSTIOSOITE. Lähetämme sinulle lisää tietoa sähköpostilla.

Haluatko kysyä jotain? Tarvitsetko apua? Soita toimistoon: 09 4542 270 tai 050 417 6945.

Jatkuva haku

Voit hakea peruskouluun vain yllä olevasta linkistä. Kun hakemuksesi on käsitelty, otamme yhteyttä. Kutsumme hakijoita tasotestiin 6 kertaa vuodessa (elokuu, syyskuu, marraskuu, tammikuu, maaliskuu, kesäkuu). Tasotestin jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin ja kirjeen. Sähköpostissa ja kirjeessä lukee, pääsitkö sinä kouluun. Sen jälkeen hakemus poistuu koulun rekisteristä. Jos haluat hakea uudestaan, sinun täytyy tehdä hakemus uudestaan. 

Opiskelija, joka on valittu kouluun, voi aloittaa opiskelun 5 kertaa vuodessa (elokuu, lokakuu, joulukuu, helmikuu, huhtikuu), jos sopivalla kurssilla on vapaita paikkoja. 

Tasotestaus ja haastattelu

Kutsumme peruskoulun hakijat tasotestiin ja haastatteluun. Saat sähköpostin ja tekstiviestin. Niissä lukee testin aika ja paikka. Odota rauhassa viestiä. Tasotestissä on suomen, englannin ja matematiikan testit. Tasotestissä katsomme, mitä sinä osaat, ja valitsemme sinulle sopivat suomen, englannin ja matematiikan ryhmät. 

Hae myös muihin kouluihin, koska kaikki hakijat eivät mahdu meille! 

Voit opiskella peruskouluopintoja myös muissa kouluissa, esimerkiksi Suomen Diakoniaopistossa, Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa, Helsingin aikuislukiossa tai Helsingin aikuisopistossa. Muiden koulujen hakuohjeet löytyvät heidän omilta www-sivuiltaan.

Lisätietoa: 

HUOM.! Ennen kuin aloitat opiskelun, kysy TE-toimistosta, voitko saada kotoutumistukea tai omaehtoisen opiskelun tukea. 

Jos olet kiinnostunut vain suomen kielen opinnoista, tutustu tarjontaamme täällä.