Oletko kiinnostunut työskentelemään Eiran aikuislukiossa?

Sijaiseksi

Tarvitsemme lukuvuoden aikana sijaisia sekä lukioon että peruskouluun. Sijaisuudet voivat olla pikaisia, heti tarvittavia tunnin, päivän tai muutaman päivän mittaisia sairastumisten sijaistuksia tai pidempiä yhden/muutaman jakson tai lukuvuoden mittaisia. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, voit jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Hyvä tietää

  • Sijaiset saavat käyttöönsä ennen työn aloittamista ohjeistuksen, josta löytyy tietoa Eiran aikuislukiosta, koulussa toimimisesta sekä koulun yleisistä käytänteistä. 

  • Sijaisuuksia varten koululla on käytössä tekstiviestikutsujärjestelmä. Työvuoro otetaan vastaan vastaamalla tekstiviestitarjoukseen ja ensimmäisenä vastannut saa työvuoron. Tämän jälkeen sijaistettava opettaja ohjeistaa sijaisen oppitunnin/opintojakson pitämiseksi.

Odotamme hakijoilta sijaistettavasta aineesta ja koulutusasteesta riippuen riittävää koulutusta. Kokemukset vieraalla kielellä opiskelevien ja aikuisten opettamisesta katsotaan myös eduksi.

Ilmoittaudu sijaiseksi Eiran aikuislukioon: SIJAISHAKEMUS (tulossa pian)

 Tällä välin voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@eira.fi

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta, määräaikaisesta tai toistaiseksi voimassa olevasta, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteestasi.

Jätä avoin työpaikkahakemus Eiran aikuislukioon: AVOIN HAKEMUS (tulossa pian)

 Tällä välin voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@eira.fi

Kysyttävää?

Sijaisuuksista: hugh.fitzpatrick@eira.fi, 09 4542 2743

Muista työtehtävistä: mauri.ronimus@eira.fi, 050 567 6203

_________________

Eiran aikuislukio • Laivurinkatu 3, 00150 Helsinki • Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki • eira.fi