Oletko kiinnostunut työskentelemään Eiran aikuislukiossa?

UUSI: Resurssiopettaja vuorotteluvapaan sijaiseksi 7.12.-1.6.2023

Haemme osaavaan ja motivoituneeseen työyhteisöömme vuorotteluvapaan sijaiseksi tutkintokoulutuksen valmentavan koulutuksen (TUVA) ja aikuisten perusopetuksen resurssiopettajaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn eri ikäisten oppijoiden parissa. Resurssiopettajan tehtäviin voi kuulua sekä yksilö-, pienryhmä- ja samanaikaisopettajana toimimista.  

Toivomme resurssiopettajalta

  • kokemusta sijaisopettajana toimimisesta
  • kiinnostusta erityisopetukseen
  • halua uuden oppimiseen
  • joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

Hakijan on täytettävä vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. Tietoa vuorotteluvapaan ehdoista löytyy TE-toimiston sivuilta

Työsuhde on määräaikainen 7.12.-1.6.2023 (tai sopimuksen mukaan 10.1.2023 alkaen). Työsuhteessa noudatetaan aikuislukion tuntiopettajan TES:iä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi apulaisrehtori Hugh Fitzpatrickille, hugh.fitzpatrick@eira.fi mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hugh Fitzpatrick, p. 044 255 7473 arkisin 8-16.

 


Sijaiseksi

Tarvitsemme lukuvuoden aikana sijaisia sekä lukioon että peruskouluun. Sijaisuudet voivat olla pikaisia, heti tarvittavia tunnin, päivän tai muutaman päivän mittaisia sairastumisten sijaistuksia tai pidempiä yhden/muutaman jakson tai lukuvuoden mittaisia. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, voit jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Hyvä tietää

  • Sijaiset saavat käyttöönsä ennen työn aloittamista ohjeistuksen, josta löytyy tietoa Eiran aikuislukiosta, koulussa toimimisesta sekä koulun yleisistä käytänteistä. 

  • Sijaisuuksia varten koululla on käytössä tekstiviestikutsujärjestelmä. Työvuoro otetaan vastaan vastaamalla tekstiviestitarjoukseen ja ensimmäisenä vastannut saa työvuoron. Tämän jälkeen sijaistettava opettaja ohjeistaa sijaisen oppitunnin/opintojakson pitämiseksi.

Odotamme hakijoilta sijaistettavasta aineesta ja koulutusasteesta riippuen riittävää koulutusta. Kokemukset vieraalla kielellä opiskelevien ja aikuisten opettamisesta katsotaan myös eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@eira.fi


Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta, määräaikaisesta tai toistaiseksi voimassa olevasta, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteestasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@eira.fi 


Kysyttävää?

Sijaisuuksista: hugh.fitzpatrick@eira.fi, 09 4542 2743

Muista työtehtävistä: mauri.ronimus@eira.fi, 050 567 6203

_________________

Eiran aikuislukio • Laivurinkatu 3, 00150 Helsinki • Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki • eira.fi