Eiran aikuislukio on Touko Voutilaisen koulusäätiö sr:n ylläpitämä yksityinen oppilaitos, jonka lukio- ja TUVA-koulutuksessa opiskelee lukuvuosittain noin 1 500 aikuisopiskelijaa. Koulussamme toimii lukion ohella myös peruskoulu, jossa lähes kaikki opiskelijat ovat vieraskielisiä. Eiran aikuislukiossa työskentelee tällä hetkellä hieman yli 100 henkilöä.

Haemme osaavaan ja motivoituneeseen työyhteisöömme

Lukion ja tutkintokoulutukseen valmentavan TUVA-koulutuksen erityisopettajaa

Erityisopettajan tehtävänä oppilaitoksemme lukio- ja TUVA-koulutuksessa on

  • opiskelijoiden tuen tarpeen yksilöllinen arvioiminen opintojen eri vaiheissa, tukitoimien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä muiden erityisopettajiemme ja henkilöstön kanssa
  • erityisopetusta ja oppimisen tukea tarvitsevien opiskelijoiden opettaminen ja ryhmänohjaajana toimiminen
  • opettajien ja ohjauksen ryhmän konsultointi
  • tiivis yhteistyö huoltajien, koulun opiskeluhuoltoryhmän ja oppimisen tuen ryhmän kanssa

Edellytämme hakijalta laaja-alaisen erityisopettajan koulutusta ja toivomme työkokemusta lukiossa ja myös nivelvaiheen koulutuksissa työskentelemisestä. Kokemukset vieraalla kielellä opiskelevien ja aikuisten opettamisesta katsotaan myös eduksi. Edellytämme erityisopettajalta vahvoja tietoteknisiä taitoja.

Työsuhde alkaa 1.8.2023 ja on voimassa lukuvuoden ajan, 31.7.2024 saakka.

Työ kuuluu vuosityöajan piiriin ja siihen sovelletaan Yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lisätietoja työtehtävistä 5.5.2023 alkaen Rehtori Mauri Ronimus, [email protected]

Hakemukset ja ansioluettelot 21.5.2023 mennessä [email protected].

 


Oletko kiinnostunut työskentelemään Eiran aikuislukiossa?

Tarvitsemme lukuvuoden aikana sijaisia sekä lukioon että peruskouluun. Sijaisuudet voivat olla pikaisia, heti tarvittavia tunnin, päivän tai muutaman päivän mittaisia sairastumisten sijaistuksia tai pidempiä yhden/muutaman jakson tai lukuvuoden mittaisia. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, voit jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Hyvä tietää

  • Sijaiset saavat käyttöönsä ennen työn aloittamista ohjeistuksen, josta löytyy tietoa Eiran aikuislukiosta, koulussa toimimisesta sekä koulun yleisistä käytänteistä. 

  • Sijaisuuksia varten koululla on käytössä tekstiviestikutsujärjestelmä. Työvuoro otetaan vastaan vastaamalla tekstiviestitarjoukseen ja ensimmäisenä vastannut saa työvuoron. Tämän jälkeen sijaistettava opettaja ohjeistaa sijaisen oppitunnin/opintojakson pitämiseksi.

Odotamme hakijoilta sijaistettavasta aineesta ja koulutusasteesta riippuen riittävää koulutusta. Kokemukset vieraalla kielellä opiskelevien ja aikuisten opettamisesta katsotaan myös eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]


Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta, määräaikaisesta tai toistaiseksi voimassa olevasta, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteestasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] 


Kysyttävää?

Sijaisuuksista: [email protected], 09 4542 2743

Muista työtehtävistä: [email protected], 050 567 6203

_________________

Eiran aikuislukio • Laivurinkatu 3, 00150 Helsinki • Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki • eira.fi