Ilmoittaudu opiskelijaksi

Verkkokurssien opiskelija on Eiran aikuislukion tutkinto- tai aineopiskelija ja opiskelijoiden yleiset ohjeistukset tutkinnon ja aineopintojen suorittamiseksi (mm. yo-kirjoituksiin osallistuminen) ovat samat kuin lähiopetukseen osallistuvilla. Kun haluat opiskella verkkolukiossa, sinun on ensin ilmoittauduttava koulun opiskelijaksi. 

Oletko uusi opiskelija Eiran aikuislukiossa?

Ilmoittaudu tutkinto- tai aineopiskelijaksi Eiran aikuislukioon. Tutkintotavoitteisena opiskelijana tähtäimenäsi on aikuislukion oppimäärän suorittaminen ja ylioppilaskokeisiin osallistuminen, aineopiskelijana voit opiskella tarvitsemiasi tai kiinnostavia aineita ja kursseja. Ilmoittautumisen jälkeen saat Wilma-tunnukset ja pääset ilmoittautumaan kursseille.  

Ilmoittaudu tutkintotavoitteiseksi opiskelijaksi

Opiskele koko aikuislukion oppimäärä ja osallistu yo-kirjoituksiin. Voit ilmoittautua opiskelijaksi, jos olet suorittanut peruskoulun ja olet täyttänyt 18 vuotta.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Ilmoittaudu aineopiskelijaksi

Täydennä aikaisempia opintojasi tai opiskele omaksi huviksesi ja hyödyksesi aineopiskelijana.Suorita yksittäinen kurssi tai useampia oman valintasi mukaan. Opiskelulle ei ole pohjavaatimuksia.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Oletko jo Eiran aikuislukion opiskelija?

Ilmoittaudu haluamillesi verkkokursseille/verkko-opintojaksoille suoraan omassa Wilmassasi.