Verkko-opetuksen hinnasto ja maksuehdot

Eiran aikuislukion tutkinto-opiskelija

  • Verkko-opetuksesta ei tule ylimääräisiä maksuja eli verkko-opintojen suorittaminen sisältyy Eiran aikuislukion tutkinto-opiskelijan opintoihin.
  • Maksuttoman toisen asteen piirissä olevat opiskelijat saavat oppimateriaalit, tietokoneen ym ilmaiseksi koululta. Muut opiskelijat vastaavat itse näiden hankinnasta, mutta voivat lainata kirjoja koulun kirjalainaamosta.

Eiran aikuislukion aineopiskelija

  • Aineopiskelumaksu 100 € / lukuvuosi - sisältää oikeuden suorittaa niin monta opintojaksoa kuin opiskelija haluaa
  • Oppimateriaalit tulee maksa itse
  • Opiskelija ei voi olla kirjoilla missään muussa toisen asteen oppilaitoksessa tutkinto-opiskelijana.

Muiden toisen asteen koulujen opiskelijat

  • 60 € / opintopiste eli 2 opintopisteen opintojakso on 120 €

HUOM! Aikuislukion opiskelijaksi ilmoittautuminen on sitova. Sitoudut aineopiskelijana maksamaan joko aineopiskelumaksun tai verkko-opintojen suoritusoikeusmaksun. Ilmoittautuminen voidaan perua sairastumisen vuoksi vain lääkärintodistuksella. Oman keskeytyksen vuoksi maksettua maksua ei hyvitetä.  

Mikäli opintojakso peruuntuu Eiran aikuislukion toimesta, maksu hyvitetään sinulle. Jos olet ilmoittautunut lukukaudeksi tai lukuvuodeksi, yksittäisen opintojakson peruuntumista ei hyvitetä.

Koulutuksen järjestäjä

Oppilaitos voi tilata ja maksaa omille opiskelijoilleen heidän tarvitsemiaan opintoja verkossa. Tästä mahdollisuudesta saa tietoa lukion apulaisrehtori Teemu Karjalaiselta ([email protected]).